Productspecificatie

Productnaam
Sarah koek
Seizoen
Afbeelding
Ingredienten
Ingrediƫnten: tarwebloem, suiker, roomboter (21%), amandelen, water, ei, bakkerszout, Rijsmiddel(E500), invertsuikerstroop, Antiklontermiddel(E341), citroensap (concentraat), Conserveermiddel(E202, E224), kaliumjodide, Natuurlijk Aroma(citroen), rietsuiker, vanille, Verdikkingsmiddel(E415)
Allergenen
Noten, Amandelen, Melk, Ei, Gluten, Tarwe, Sulfiet
Bewaaradvies
Houdbaarheid: ca. 10 dag(en).
Bewaartemperatuur: 18 °C

Gemiddelde voedingswaarde per 100 gram

Energie KJ 1899 KJ
Energie KCal 453.57 KCal
Eiwit 7.4 g    
Koolhydraten 51 g    
   - Suikers 27 g    
Vetten 24 g    
   - Verzadigd 13 g    
Voedingsvezels 2.3 g    
Zout 0.51 g